Poslednje vesti

 • logo small

  Objavljeni NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljena su tri nova RASPISA u vezi sa Pečatima carinskih administracija Danske i Portugala za overu sertifikata o poreklu, Popunjavanjem JCI u slučajevima kada su u fakturi iskazani popusti i Šifre u vezi sa carinskom vrednošću propisane Pravilnikom o popunjavanju carinskih isprava - koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljeni NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljeni su novi RASPISI u vezi sa Pojednostavljeni postupak pri IZVOZU za carinske zastupnike i Pojednostavljeni postupak pri UVOZU za carinske zastupnike- koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen NOVI RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS u vezi sa Pojačanom kontrolom putnika i prevoznih sredstava radi sprečavanja afričke kuge svinja - koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen NOVI RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS u vezi sa Objašnjenjem za dodelu statusa ovlašćenog privrednog subjekta - koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen NOV RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS u vezi sa Postupkom privremenog izvoza - koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljeni NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS u vezi sa načinom za smanjenje carinskih dažbina na određenu robu u 2019. godini - koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljeni NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljeni su novi RASPISI u vezi sa Postupkom vraćanja robe iz inostranstva i Odlukom o iznosima minimalnih akciza na duvanske preradjevine - koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

Poslednji raspisi

Raspisi 040, 041 i 042

Objavljeni su novi RASPISI u vezi sa Pečatima carinskih administracija Danske i Portugala za overu sertifikata o poreklu, Popunjavanjem JCI u slučajevima kada su u fakturi iskazani popusti i Šifre u vezi sa carinskom vrednošću propisane Pravilnikom o popunjavanju carinskih isprava

Opširnije

Raspisi 038 i 039

Objavljeni novi RASPISI uprave carina: Pojednostavljeni postupak pri IZVOZU za carinske zastupnike i Pojednostavljeni postupak pri UVOZU za carinske zastupnike

Opširnije

Raspis 037

Objavljen je novi raspis: Pojačana kontrola putnika i prevoznih sredstava radi sprečavanja bolesti afričke kuge svinja

Opširnije

Poslednji zapisnik

 • Zapisnik UO - sednica 97

  ZAPISNIK: Sa 97.sednice Upravnog odbora Nacionalne asocijacije špediterskih društava i agenata P.U. “ Transport i logistika”, Beograd, održane dana 07.02.2019. godine u Beogradu, Belička 13, sa početkom u 15,30 časova.

  Opširnije

Transport i Logistika, Copyright © 2016